ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Εγγραφείτε Δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Συνδεθείτε Είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Βρείτε τα πάντα σχετικά με επιχειρηματικές οντότητες γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά!
Department of Registrar of Companies and Intellectual Property

Νέα

Έναρξη λειτουργίας μητρώου Πραγματικών δικαιούχων Εταιρειών και άλλων νομικών οντοτήτων

Σε συνέχεια της Ανακοίνωσής μας, ημερομηνίας 19.02.21, το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας ενημερώνει ότι η ηλεκτρονική υπηρεσία, Καταχώριση Στοιχείων Πραγματικού Δικαιούχου, για εταιρείες και άλλες νομικές οντότητες θα είναι διαθέσιμη στις 16.03.2021, κάτω από τη θεματική ενότητα Υπηρεσίες Ηλεκτρονικής Καταχώρισης Εγγράφων της ιστοσελίδας του Κλάδου Εταιρειών.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την λειτουργία του μητρώου μπορείτε να ανατρέξετε στη σχετική Οδηγία του Εφόρου Εταιρειών (Κ.Δ.Π. 112/2021) η οποία δημοσιεύτηκε σήμερα (12.03.2021) στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας (Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ(Ι) ,Αρ. 5479) καθώς και στο Εγχειρίδιο για την ενδιάμεση λύση του μητρώου πραγματικών δικαιούχων.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την Ανακοίνωσή μας, ημερομηνίας 19.02.2021, η ημερομηνία κατά την οποία οι εταιρείες μπορούν να ξεκινήσουν να καταχωρούν τα στοιχεία των πραγματικών δικαιούχων τους είναι από την Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε τεχνικής ή άλλης φύσεως προβλήματα προτρέπεστε όπως αποστείλετε σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση Ubos@meci.gov.cy.

 

go to top