ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Εγγραφείτε Δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Συνδεθείτε Είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Βρείτε τα πάντα σχετικά με επιχειρηματικές οντότητες γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά!
Department of Registrar of Companies and Intellectual Property

Αν ενδιαφέρεστε να προβείτε σε εγκαθίδρυση τόπου εργασίας εντός της Κυπριακής Δημοκρατίας της αλλοδαπής σας εταιρείας, ανατρέξτε στην ενότητα αυτή για να μάθετε τι εννοούμε όταν αναφερόμαστε σε τόπο εργασίας αλλοδαπής εταιρείας και τις εναρκτήριες απαιτήσεις και συναφείς υποχρεώσεις που προκύπτουν.

Ο κύκλος ζωής ενός υποκαταστήματος μιας αλλοδαπής εταιρείας αποτελείται από την έναρξη, τη λειτουργία, και τον τερματισμό της.

Παρατίθεται βήμα προς βήμα οδηγός αναφορικά με τις διαδικασίες που ακολουθούνται σε κάθε στάδιο για την πλήρη επικαιροποίηση του Μητρώου Αλλοδαπών Εταιρειών και τη διασφάλιση της εταιρικής συμμόρφωσης της αλλοδαπής εταιρείας ως προς τις υποχρεώσεις της στον Έφορο Εταιρειών.

Αξιοποιείστε τις διαθέσιμες ηλεκτρονικές υπηρεσίες συμπεριλαμβανομένης της ηλεκτρονικής έρευνας στο μητρώο αλλοδαπών εταιρειών, της ηλεκτρονικής καταχώρισης εγγράφων καθώς και της ηλεκτρονικής πληρωμής για γρηγορότερη και αποτελεσματικότερη διεκπεραίωση εργασιών.

Εδώ μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση σε δημοφιλής εργασίες όπως είναι η έρευνα, η εγκαθίδρυση τόπου εργασίας αλλοδαπής εταιρειας, η επικαιροποίηση των στοιχείων της αλλοδαπής εταιρείας, η υποβολή οικονομικών καταστάσεων καθώς και η απόκτηση πιστοποιημένων αντιγράφων αλλοδαπής εταιρείας.

Εδώ θα βρείτε διάφορες πηγές πληροφοριών όπως έντυπα και τέλη, σχετική νομοθεσία, ηλεκτρονική εφημερίδα, στατιστικές, χρήσιμες συμβουλές και σημειώσεις, που θα σας διευκολύνουν στη διαχείριση του τόπου εργασίας της αλλοδαπής εταιρείας σας.

Τελευταίες Ανακοινώσεις

go to top