ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Εγγραφείτε Δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Συνδεθείτε Είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Βρείτε τα πάντα σχετικά με επιχειρηματικές οντότητες γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά!
Department of Registrar of Companies and Intellectual Property
Κατανοώντας την Αλλοδαπή Εταιρεία icon

Κατανοώντας την Αλλοδαπή Εταιρεία

Επεκτείνετε την επιχειρηματική δραστηριότητα της αλλοδαπής σας εταιρείας στην Κυπριακή Δημοκρατία; Μάθετε τι εννοούμε όταν αναφερόμαστε σε τόπο εργασίας αλλοδαπής εταιρείας, τις εναρκτήριες και συναφείς υποχρεώσεις, καθώς και τις διαφορές μεταξύ των διαφορετικών επιχειρηματικών οντοτήτων που δύναται να επιλέξετε για την επιχειρηματική σας δραστηριότητα.

Ενδιαφέρεστε να επεκτείνετε την επιχειρηματική δραστηριότητα σας της αλλοδαπής σας εταιρείας στην Κυπριακή Δημοκρατία; Μάθετε τί είναι o τόπος εργασίας αλλοδαπής εταιρείας.

Η αλλοδαπή εταιρεία, κατά τη στιγμή εγγραφής τόπου εργασίας στον Έφορο Εταιρειών, πρέπει να πληροί σχετικές προϋποθέσεις, και από την στιγμή εγγραφής της, να εκπληρώνει ορισμένες υποχρεώσεις αναφορικά με τα ακόλουθα:

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επιχείρησή σας, επιλέξτε τη σωστή δομή. Η επιλογή του σωστού τύπου επιχειρηματικής οντότητας για τη νέα επιχείρησή σας βοηθά να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητες οικονομικής και λειτουργικής επιτυχίας.

Θέλετε να αναζητήσετε στοιχεία αλλοδαπής εταιρείας εγγεγραμμένης στο μητρώο Εταιρειών;

Μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του Κλάδου μπορείτε να προβείτε σε έρευνα στο ηλεκτρονικό μητρώο των εγγεγραμμένων οργανισμών.

Χρειάζεστε επαγγελματική συμβουλή κατά το επιχειρηματικό σας ξεκίνημα; Μπορείτε να αποταθείτε σε επαγγελματίες ή άλλους εξειδικευμένους οργανισμούς.

go to top