ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Εγγραφείτε Δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Συνδεθείτε Είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Βρείτε τα πάντα σχετικά με επιχειρηματικές οντότητες γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά!
Department of Registrar of Companies and Official Receiver
Οδηγός  icon

Οδηγός

Επικαιροποίηση Μητρώου Αλλοδαπής Εταιρείας

Αλλαγή ονόματος τόπου εργασίας αλλοδαπής εταιρείας

Μετά την εγγραφή της, μία αλλοδαπή εταιρεία που διατηρεί τόπο εργασίας στην Κυπριακή Δημοκρατία μπορεί να αλλάξει το όνομα του τόπου εργασίας της νοουμένου ότι το νέο όνομα δεν προσομοιάζει υπέρμετρα με όνομα υφιστάμενης επιχειρηματικής οντότητας ή είναι παραπλανητικό ή ανεπιθύμητο.

Παρακαλούμε όπως ανατρέξετε στην ενότητα Υποβολής αίτησης έγκρισης ονόματος σχετικά με την καταχώριση αίτησης αλλαγής ονόματος στον Έφορο Εταιρειών.

Καταχώριση ψηφίσματος αλλαγής ονόματος

Εφόσον, εγκριθεί το όνομα, πρέπει να υποβάλλεται το ψήφισμα αλλαγής ονόματος εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την ημερομηνία ψηφίσματος, διά χειρός/ ταχυδρομείου, συνοδευόμενο από το τέλος των σαράντα ευρώ (€40) και επιπρόσθετο τέλος των είκοσι ευρώ (€20) σε περίπτωση που επιθυμείτε επίσπευση της διαδικασίας (πληρωτέα τοις μετρητοίς, με επιταγή, αποκοπή από λογαριασμό στο Τμήμα Εφόρου Εταιρειών ή με τραπεζική εντολή).

Παροτρύνεστε όπως ανατρέξετε στα βασικότερα κριτήρια εξέτασης και συχνότερους λόγους απόρριψης για πληρέστερη ενημέρωση των απαιτούμενων στοιχείων και διευκόλυνση της διαδικασίας.

Εφόσον ο Έφορος Εταιρειών ικανοποιηθεί ότι όλες οι, ανάλογα με την περίπτωση, απαιτήσεις της νομοθεσίας έχουν τηρηθεί, προβαίνει στην καταχώριση της αλλαγής ονόματος, στην επικαιροποίηση του μητρώου του Εφόρου Εταιρειών και στην έκδοση πιστοποιητικού αλλαγής ονόματος.

Σε περίπτωση που η εταιρεία επιθυμεί την έκδοση πιστοποιημένων αντιγράφων που πιστοποιεί τις εν λόγω αλλαγές στο μητρώο της, μπορεί να υποβάλει αίτημα για εξασφάλιση πιστοποιημένων αντιγράφων αλλοδαπής εταιρείας.

Σχετικό Υλικό

Τελευταίες Ανακοινώσεις

go to top