ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Εγγραφείτε Δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Συνδεθείτε Είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Βρείτε τα πάντα σχετικά με επιχειρηματικές οντότητες γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά!
Department of Registrar of Companies and Intellectual Property

Μία εμπορική επωνυμία είναι η επωνυμία με την οποία φυσικό ή νομικό πρόσωπο με τόπο εργασίας στην Κυπριακή Δημοκρατία μπορεί να διεξάγει εργασίες. Μάθετε τι εννοούμε όταν αναφερόμαστε σε εμπορικές επωνυμίες, τις εναρκτήριες απαιτήσεις, καθώς και τις διαφορετικές επιχειρηματικές οντότητες που δύναται να επιλέξετε.

Ο κύκλος ζωής μιας εμπορικής επωνυμίας αποτελείται από την σύσταση, την λειτουργία, και τον τερματισμό της.

Παρατίθεται βήμα προς βήμα οδηγός αναφορικά με τις διαδικασίες που ακολουθούνται σε κάθε στάδιο για την πλήρη επικαιροποίηση του Μητρώου εμπορικών επωνυμιών και τη διασφάλιση της συμμόρφωσης της εμπορικής επωνυμίας ως προς τις υποχρεώσεις της στον Έφορο Εταιρειών.

Αξιοποιείστε τις διαθέσιμες ηλεκτρονικές υπηρεσίες συμπεριλαμβανομένης της ηλεκτρονικής έρευνας στο μητρώο οργανισμών και της ηλεκτρονικής εγγραφής εμπορικής επωνυμίας για γρηγορότερη και αποτελεσματικότερη διεκπεραίωση εργασιών.

Εδώ μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση σε δημοφιλής εργασίες όπως είναι η έρευνα, η σύσταση εμπορικής επωνυμίας, η επικαιροποίηση των στοιχείων της εμπορικής επωνυμίας και η εξασφάλιση πιστοποιημένων αντιγράφων.

Εδώ θα βρείτε διάφορες πηγές πληροφοριών όπως έντυπα και τέλη, σχετική νομοθεσία, ηλεκτρονική εφημερίδα, στατιστικές, χρήσιμες συμβουλές και σημειώσεις, που θα σας διευκολύνουν στη διαχείριση της εμπορικής σας επωνυμίας.

Τελευταίες Ανακοινώσεις

go to top