ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Εγγραφείτε Δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Συνδεθείτε Είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Βρείτε τα πάντα σχετικά με επιχειρηματικές οντότητες γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά!
Department of Registrar of Companies and Intellectual Property
Κατανοώντας την Εμπορική Επωνυμία icon

Κατανοώντας την Εμπορική Επωνυμία

Ξεκινάτε την επιχειρηματική σας δραστηριότητα; Μάθετε τι εννοούμε όταν αναφερόμαστε σε εμπορική επωνυμία, τις εναρκτήριες απαιτήσεις, καθώς και τις διαφορές μεταξύ των διαφορετικών επιχειρηματικών οντοτήτων που δύναται να επιλέξετε για την επιχειρηματική σας δραστηριότητα.

Ενδιαφέρεστε να ξεκινήσετε επιχειρηματική δραστηριότητα; Μάθετε τί είναι εμπορική επωνυμία και πως μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να διεξάγεται τις εργασίες σας.

Η εμπορική επωνυμία, κατά τη στιγμή σύστασης της στον Έφορο Εταιρειών, πρέπει να πληροί σχετικές προϋποθέσεις, και από την στιγμή σύστασης της, να εκπληρώνει ορισμένες υποχρεώσεις αναφορικά με τα ακόλουθα:

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επιχείρησή σας, επιλέξτε τη σωστή δομή. Η επιλογή του σωστού τύπου επιχειρηματικής οντότητας βοηθά να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητες οικονομικής και λειτουργικής επιτυχίας.

Θέλετε να αναζητήσετε στοιχεία εμπορικής επωνυμίας στο μητρώο Εμπορικών Επωνυμιών; Μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του Κλάδου Εταιρειών μπορείτε να προβείτε σε έρευνα στο ηλεκτρονικό μητρώο των εγγεγραμμένων οργανισμών.

Χρειάζεστε επαγγελματική συμβουλή κατά το επιχειρηματικό σας ξεκίνημα; Μπορείτε να αποταθείτε σε επαγγελματίες ή άλλους εξειδικευμένους οργανισμούς.

go to top