ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Εγγραφείτε Δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Συνδεθείτε Είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Βρείτε τα πάντα σχετικά με επιχειρηματικές οντότητες γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά!
Department of Registrar of Companies and Intellectual Property

Μία εταιρεία είναι νομικό πρόσωπο και μπορεί να έχει διάφορες εναλλακτικές μορφές. Ανάλογα με τους στόχους σας, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στους διαφορετικούς τύπους εταιρειών τον καταλληλότερο για την επιχειρηματική σας δραστηριότητα και να μάθετε τις αντίστοιχες υποχρεώσεις που συνεπάγονται.

Ο κύκλος ζωής μιας εταιρείας αποτελείται από την έναρξη, τη λειτουργία, και τον τερματισμό της. Παρατίθεται βήμα προς βήμα οδηγός αναφορικά με τις διαδικασίες που ακολουθούνται σε κάθε στάδιο για την πλήρη επικαιροποίηση του Μητρώου Εταιρειών και τη διασφάλιση της εταιρικής συμμόρφωσης της εταιρείας ως προς τις υποχρεώσεις της στον Έφορο Εταιρειών. 

Εδώ μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση σε δημοφιλείς εργασίες όπως είναι η έρευνα, η εγγραφή εταιρειών, η επικαιροποίηση των στοιχείων της εταιρείας, η υποβολή ετήσιας έκθεσης καθώς και η εξασφάλιση πιστοποιημένων αντιγράφων.

Εδώ θα βρείτε διάφορες πηγές πληροφοριών όπως έντυπα και τέλη, σχετική νομοθεσία, επίσημη εφημερίδα, στατιστικές, χρήσιμες συμβουλές και σημειώσεις,  που θα σας διευκολύνουν στη διαχείριση της εταιρείας σας. 

Τελευταίες Ανακοινώσεις

go to top