ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Εγγραφείτε Δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Συνδεθείτε Είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Βρείτε τα πάντα σχετικά με επιχειρηματικές οντότητες γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά!
Department of Registrar of Companies and Intellectual Property
Κατανοώντας την εταιρεία icon

Κατανοώντας την εταιρεία

Ξεκινάτε την επιχειρηματική σας δραστηριότητα; Μάθετε τι εννοούμε όταν αναφερόμαστε σε εταιρεία, τους διαφορετικούς τύπους εταιρειών που δύναται να συσταθούν στην Κυπριακή Δημοκρατία, τις εναρκτήριες απαιτήσεις, καθώς και τις διαφορές μεταξύ των διαφορετικών επιχειρηματικών οντοτήτων που δύναται να επιλέξετε για την επιχειρηματική σας δραστηριότητα.

Ενδιαφέρεστε να ξεκινήσετε επιχειρηματική δραστηριότητα; Μάθετε τι είναι εταιρεία και πώς διαφοροποιείται από τα μέλη της.

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επιχείρησή σας, επιλέξτε τη κατάλληλη εταιρική δομή. Η επιλογή του σωστού τύπου εταιρείας σας βοηθά να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητες οικονομικής και λειτουργικής επιτυχίας.

Οι διάφοροι τύποι εταιρικών επιχειρήσεων περιλαμβάνουν: 

Η εταιρεία, κατά τη στιγμή σύστασης της στον Έφορο Εταιρειών, πρέπει να πληροί σχετικές προϋποθέσεις, και από την στιγμή σύστασης της, να εκπληρώνει ορισμένες υποχρεώσεις αναφορικά με τα ακόλουθα:

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επιχείρησή σας, επιλέξτε τη σωστή δομή. Η επιλογή του σωστού τύπου επιχειρηματικής οντότητας, σας βοηθά να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητες οικονομικής και λειτουργικής επιτυχίας.

Θέλετε να αναζητήσετε στοιχεία συγκεκριμένης εταιρείας στο Μητρώο Εταιρειών; Μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του Κλάδου Εταιρειών μπορείτε να προβείτε σε έρευνα στο ηλεκτρονικό μητρώο των εγγεγραμμένων οργανισμών.

Χρειάζεστε επαγγελματική συμβουλή κατά το επιχειρηματικό σας ξεκίνημα; Μπορείτε να αποταθείτε σε επαγγελματίες ή άλλους εξειδικευμένους οργανισμούς. 

Τελευταίες Ανακοινώσεις

go to top