ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Εγγραφείτε Δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Συνδεθείτε Είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Βρείτε τα πάντα σχετικά με επιχειρηματικές οντότητες γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά!
Department of Registrar of Companies and Official Receiver
Κατανοώντας την Ευρωπαϊκή Εταιρεία icon

Κατανοώντας την Ευρωπαϊκή Εταιρεία

Ξεκινάτε την επιχειρηματική σας δραστηριότητα; Μάθετε τι εννοούμε όταν αναφερόμαστε σε ευρωπαϊκή εταιρεία (SE), σε ευρωπαϊκό όμιλο οικονομικού σκοπού (ΕΟΟΣ), τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους δύναται να συσταθεί μία SE ή ένας ΕΟΟΣ στην Κυπριακή Δημοκρατία, τις εναρκτήριες απαιτήσεις, καθώς και τις διαφορές μεταξύ των διαφορετικών επιχειρηματικών οντοτήτων που δύναται να επιλέξετε για την επιχειρηματική σας δραστηριότητα.

Μάθετε τί είναι ευρωπαϊκή εταιρεία, πως διαφοροποιείται από τα μέλη της και τα πλεονεκτήματα που δύναται να παρέχει στη διεξαγωγή των εργασιών σας.

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επιχείρησή σας, επιλέξτε τη κατάλληλη εταιρική δομή. Η επιλογή του σωστού τύπου εταιρείας σας βοηθά να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητες οικονομικής και λειτουργικής επιτυχίας.

Οι διάφοροι τύποι εταιρικών επιχειρήσεων περιλαμβάνουν:

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορεί να εγκαθιδρυθεί μια ευρωπαϊκή εταιρεία SE στην Κυπριακή Δημοκρατία, από τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με την δομή της επιχείρησής και τους σκοπούς που θέλετε να επιτύχει.

Οι διάφοροι τρόποι εγκαθίδρυσης ευρωπαϊκής εταιρείας (SE) στην Κυπριακή Δημοκρατία περιλαμβάνουν:

Η ευρωπαϊκή εταιρεία, κατά τη στιγμή σύστασης της στον Έφορο Εταιρειών, πρέπει να πληροί σχετικές προϋποθέσεις, και από την στιγμή σύστασης της, να εκπληρώνει ορισμένες υποχρεώσεις αναφορικά με τα ακόλουθα:

Ενδιαφέρεστε να ξεκινήσετε επιχειρηματική δραστηριότητα; Μάθετε τί είναι ευρωπαϊκός όμιλος οικονομικού σκοπού και τα πλεονεκτήματα που δύναται να παρέχει στη διεξαγωγή των εργασιών σας.

Ο ΕΟΟΣ, κατά τη στιγμή σύστασης του στον Έφορο Εταιρειών, πρέπει να πληροί σχετικές προϋποθέσεις, και από την στιγμή σύστασης του, να εκπληρώνει ορισμένες υποχρεώσεις αναφορικά με τα ακόλουθα:

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επιχείρησή σας, επιλέξτε τη σωστή δομή. Η επιλογή του σωστού τύπου επιχειρηματικής οντότητας, σας βοηθά να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητες οικονομικής και λειτουργικής επιτυχίας.

Θέλετε να αναζητήσετε στοιχεία ευρωπαϊκής εταιρείας ή ευρωπαϊκού οικονομικού ομίλου εγγεγραμμένων στο Μητρώο;

Χρειάζεστε επαγγελματική συμβουλή κατά το επιχειρηματικό σας ξεκίνημα; Μπορείτε να αποταθείτε σε επαγγελματίες ή άλλους εξειδικευμένους οργανισμούς.

go to top