ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Εγγραφείτε Δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Συνδεθείτε Είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Βρείτε τα πάντα σχετικά με επιχειρηματικές οντότητες γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά!
Department of Registrar of Companies and Intellectual Property
Κατανοώντας την Ευρωπαΐκή Εταιρεία icon

Κατανοώντας την Ευρωπαΐκή Εταιρεία

Ξεκινάτε την επιχειρηματική σας δραστηριότητα; Μάθετε τι εννοούμε όταν αναφερόμαστε σε Ευρωπαϊκή Εταιρεία (SE), σε Ευρωπαϊκό Ομιλο Οικονομικού Σκοπού (ΕΟΟΣ), στους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους δύναται να συσταθεί μία SE ή ένας ΕΟΟΣ στην Κυπριακή Δημοκρατία, τις εναρκτήριες απαιτήσεις, καθώς και τις διαφορές μεταξύ των επιχειρηματικών οντοτήτων που δύναται να επιλέξετε για την επιχειρηματική σας δραστηριότητα.

Μάθετε τί είναι ευρωπαϊκή εταιρεία, πως διαφοροποιείται από τα μέλη της και τα πλεονεκτήματα που δύναται να παρέχει στη διεξαγωγή των εργασιών σας.

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επιχείρησή σας, επιλέξτε τη κατάλληλη εταιρική δομή. Η επιλογή του σωστού τύπου εταιρείας σας βοηθά να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητες οικονομικής και λειτουργικής επιτυχίας.

Οι διάφοροι τύποι εταιρικών επιχειρήσεων περιλαμβάνουν:

Πιο κάτω παρατίθενται οι διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να εγκαθιδρύσετε ευρωπαϊκή εταιρεία SE στην Κυπριακή Δημοκρατία, και περιλαμβάνουν:

Ενδιαφέρεστε να ξεκινήσετε επιχειρηματική δραστηριότητα; Μάθετε τι είναι Ευρωπαϊκός Όμιλος Οικονομικού Σκοπού και τα πλεονεκτήματα που δύναται να παρέχει στη διεξαγωγή των εργασιών σας.

Ο ΕΟΟΣ, κατά τη στιγμή σύστασης του στον Έφορο Εταιρειών, από την στιγμή σύστασης του πρέπει να πληροί ορισμένες υποχρεώσεις αναφορικά με τα ακόλουθα:

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επιχείρησή σας, επιλέξτε τη σωστή δομή. Η επιλογή του σωστού τύπου επιχειρηματικής οντότητας, σας βοηθά να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητες οικονομικής και λειτουργικής επιτυχίας.

Θέλετε να αναζητήσετε στοιχεία Ευρωπαϊκής Εταιρείας ή Ευρωπαϊκού Οικονομικού Ομίλου εγγεγραμμένων στο Μητρώο;

Χρειάζεστε επαγγελματική συμβουλή κατά το επιχειρηματικό σας ξεκίνημα; Μπορείτε να αποταθείτε σε επαγγελματίες ή άλλους εξειδικευμένους οργανισμούς.

go to top