ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Εγγραφείτε Δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Συνδεθείτε Είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Βρείτε τα πάντα σχετικά με επιχειρηματικές οντότητες γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά!
Department of Registrar of Companies and Intellectual Property
Κατανοώντας τον συνεταιρισμό icon

Κατανοώντας τον συνεταιρισμό

Ξεκινάτε την επιχειρηματική σας δραστηριότητα; Μάθετε τι εννοούμε όταν αναφερόμαστε σε συνεταιρισμό, τους διαφορετικούς τύπους συνεταιρισμών που δύναται να συσταθούν στην Κυπριακή Δημοκρατία, τις εναρκτήριες απαιτήσεις, καθώς και τις διαφορές μεταξύ των διαφορετικών επιχειρηματικών οντοτήτων που δύναται να επιλέξετε για την επιχειρηματική σας δραστηριότητα.

Ενδιαφέρεστε να ξεκινήσετε επιχειρηματική δραστηριότητα; Μάθετε τί είναι ο συνεταιρισμός και ποιες οι ευθύνες των συνεταίρων.

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επιχείρησή σας, επιλέξτε τη κατάλληλη δομή. Η επιλογή του σωστού τύπου συνεταιρισμού σας βοηθά να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητες οικονομικής και λειτουργικής επιτυχίας.

Οι δύο τύποι συνεταιρισμών είναι οι ακόλουθοι:

Ο συνεταιρισμός, κατά τη στιγμή σύστασης του στον Έφορο Εταιρειών, πρέπει να πληροί σχετικές προϋποθέσεις, και από την στιγμή σύστασης του, να εκπληρώνει ορισμένες υποχρεώσεις αναφορικά με τα ακόλουθα:

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επιχείρησή σας, επιλέξτε τη σωστή δομή. Η επιλογή του σωστού τύπου επιχειρηματικής οντότητας, σας βοηθά να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητες οικονομικής και λειτουργικής επιτυχίας.

Θέλετε να αναζητήσετε στοιχεία συνεταιρισμού εγγεγραμμένης στο μητρώο Συνεταιρισμών; Μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του Κλάδου Εταιρειών μπορείτε να προβείτε σε έρευνα στο ηλεκτρονικό μητρώο των εγγεγραμμένων οργανισμών.

Χρειάζεστε επαγγελματική συμβουλή κατά το επιχειρηματικό σας ξεκίνημα; Μπορείτε να αποταθείτε σε επαγγελματίες ή άλλους εξειδικευμένους οργανισμούς.

Τελευταίες Ανακοινώσεις

go to top