ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Εγγραφείτε Δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Συνδεθείτε Είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Βρείτε τα πάντα σχετικά με επιχειρηματικές οντότητες γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά!
Department of Registrar of Companies and Official Receiver
Κλάδος Εταιρειών icon

Κλάδος Εταιρειών

Μήνυμα από τον Υπουργό

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω στη νέα Ιστοσελίδα του Κλάδου Εταιρειών του Τμήματος Εφόρου Εταιρειών και Επίσημου Παραλήπτη, του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.

Στην ηλεκτρονική εποχή στην οποία ζούμε, το έργο του εκσυγχρονισμού του Τμήματος Εφόρου Εταιρειών και Επίσημου Παραλήπτη αποτελεί μία από τις μεγαλύτερές μας προκλήσεις. Φιλοδοξούμε όμως ότι, μέσα από την χρήση σύγχρονων και αναβαθμισμένων τεχνολογιών, τον εκσυγχρονισμό του νομοθετικού πλαισίου και την απλοποίηση των διαδικασιών του Τμήματος θα δημιουργήσουμε μία γρήγορη και αποτελεσματική υπηρεσία.

Στόχος, λοιπόν, της νέας πελατοκεντρικής ιστοσελίδας του Κλάδου Εταιρειών είναι η ενίσχυση της πληροφόρησης των πολιτών και του επιχειρηματικού κόσμου για τις υπηρεσίες και δράσεις του Κλάδου, παρέχοντας τη μέγιστη δυνατή υποστήριξη κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής μίας επιχειρηματικής οντότητας και δημιουργώντας, ταυτόχρονα, δίαυλο επικοινωνίας με τους χρήστες. 

Το στοίχημα για τη δημιουργία ενός σύγχρονου Τμήματος είναι συλλογικό και είμαι βέβαιος πως όλοι μαζί μπορούμε να το κερδίσουμε.

Φιλικά,
Γιώργος Λακκοτρύπης
Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας 

go to top