ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Εγγραφείτε Δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Συνδεθείτε Είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Βρείτε τα πάντα σχετικά με επιχειρηματικές οντότητες γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά!
Department of Registrar of Companies and Official Receiver
Κλάδος Εταιρειών icon

Κλάδος Εταιρειών

Μήνυμα από τον Έφορο Εταιρειών

Aγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Είναι με μεγάλη μου χαρά που σας καλωσορίζω στη νέα ιστοσελίδα του Κλάδου Εταιρειών του Τμήματος Εφόρου Εταιρειών και Επίσημου Παραλήπτη, του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.

Στόχος του Τμήματος είναι η δημιουργία μίας αποτελεσματικής, γρήγορης και σύγχρονης υπηρεσίας βασιζόμενη σε βέλτιστες πρακτικές, αυτοματοποίηση των διαδικασιών και δημιουργία ενός γραφείου χωρίς χαρτί καθώς και η στήριξη και προώθηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Αξιοποιώντας τα μέσα που μας παρέχει η ψηφιακή τεχνολογία και μέσα στα πλαίσια εκσυγχρονισμού και αναδιοργάνωσης του Τμήματος δημιουργήθηκε η νέα πελατοκεντρική ιστοσελίδα του Κλάδου Εταιρειών ικανή να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες απαιτήσεις των χρηστών και του επιχειρηματικού κόσμου.

Όραμα μας είναι με την εφαρμογή απλοποιημένων διαδικασιών υποστηριζόμενες από αναβαθμισμένα πληροφοριακά συστήματα να δημιουργήσουμε μία Υπηρεσία έτοιμη να προσαρμοστεί στα σύγχρονα δεδομένα και να συμβάλει στην ενδυνάμωση της Κύπρου μας ως ένα ανταγωνιστικό κέντρο παροχής υπηρεσιών.

Για την επίτευξη των στόχων μας βεβαίως χρειάζεται η συμβολή όλων. Γι αυτό και στηριζόμαστε σε όλους εσάς για την επιτυχή ολοκλήρωση των μεταρρυθμιστικών μας δράσεων.


Φιλικά,
Σπύρος Κόκκινος
Έφορος Εταιρειών και Επίσημος Παραλήπτης

go to top