ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Εγγραφείτε Δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Συνδεθείτε Είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Βρείτε τα πάντα σχετικά με επιχειρηματικές οντότητες γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά!
Department of Registrar of Companies and Intellectual Property
Οδηγός  icon

Οδηγός

Επικαιροποίηση Μητρώου Εμπορικής Επωνυμίας

Επικαιροποίηση της φύσης εργασίας

Μετά την εγγραφή της η εμπορική επωνυμία μπορεί να προβεί σε αλλαγή στη φύση εργασίας και ο ιδιοκτήτης της εμπορικής επωνυμίας οφείλει να ειδοποιήσει τον Έφορο Εταιρειών, καταχωρώντας αλλαγή στη φύση εργασίας (έντυπο ΕΕ2) εντός επτά (7) ημερών από την ημερομηνία αλλαγής.

Καταχώριση αλλαγής

Μπορείτε να υποβάλλετε το έντυπο αλλαγές στα στοιχεία εμπορικής επωνυμίας (έντυπο ΕΕ2διά χειρός / ταχυδρομείου συνοδευόμενο από το τέλος των σαράντα ευρώ (€40) και επιπρόσθετο τέλος των είκοσι ευρώ (€20) σε περίπτωση που επιθυμείτε επίσπευση της διαδικασίας. Τα τέλη είναι πληρωτέα σε περίπτωση υποβολής διά χειρός/ταχυδρομείου τοις μετρητοίς, με επιταγή, αποκοπή από λογαριασμό στο Τμήμα Εφόρου Εταιρειών ή με τραπεζική εντολή.

Παροτρύνεστε όπως ανατρέξετε στα βασικότερα κριτήρια εξέτασης και συχνότερους λόγους απόρριψης για πληρέστερη ενημέρωση των απαιτούμενων στοιχείων και διευκόλυνση της διαδικασίας.

Κατόπιν ολοκλήρωσης της αλλαγής στη φύση εργασίας, ο Έφορος Εταιρειών εκδίδει πιστοποιητικό εγγραφής αλλαγών στα καταχωρισμένα στοιχεία εμπορικής επωνυμίας ιδιώτη ή εταιρείας.

Σε περίπτωση που η εμπορική επωνυμία επιθυμεί την έκδοση πιστοποιημένων αντιγράφων που πιστοποιεί τις εν λόγω αλλαγές στο μητρώο της, μπορεί να υποβάλει αίτημα για εξασφάλιση πιστοποιημένων αντιγράφων εμπορικής επωνυμίας.

Σχετικό Υλικό

Τελευταίες Ανακοινώσεις

go to top